Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Суджук»Печен домашен суджук на грил

Печен домашен суджук на грил

Печен домашен суджук на грил
Снимка: Веселина Константинова
2 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Зад скромните размери на този домашен суджук се крие гигантски вкус и много аромат"

Необходими Продукти

  • суджук - 2 бр. домашен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете хоризонтални разрези на суджука, без да стигате до края.

Изпечете го за кратко на грила от двете страни.

Поднесете с подходяща гарнитура и чаша червено вино.

Печеният домашен суджук на грил е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Разрезите могат да бъдат надлъжни или напречни
Хоризонтални е друго пространствено положение за други занимания
27.11.2023 14:24
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много вкусна е домашната наденица-суджук, с подправки каквито обичаме.
26.05.2016 11:04
1