Бабин зелен фасул

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
10/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 141
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива и се слага в тенджера. Картофите се белят, измиват се и се режат на кубчета. Добавят се към фасула.

Добавя се вода, колкото да покрие леко съдържанието, и се слага да ври.

Когато се отдръпне водата, се маха от огън и се залива с разтопено масло. По желание може да се консумира и с чеснов сос.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар