Ориз със свинско месо

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
646
1
11/02/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 923
  • Преглеждания за месеца270
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ориз на Фурна

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на парчета и се сварява в малко вода, след което се запържва до златисто с малко мазнина.

Лукът се нарязва на дребно, морковът се рендосва и се задушават в малко мазнина.

Добавят се доматите, почистеният ориз, свинското месо и подправките. Налива се вода. (водата е в съотношение 1:4).

Алуминиева правоъгълна тава с керамично покритие 35 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Алуминиева правоъгълна тава с керамично покритие 35 см
31.35 лв.
Виж ››

Щом има алуминиева тава с керамично покритие, нямате извинение да не приготвяте здравословна домашна храна. Тази правоъгълна тава е с удобни размери, незалепващо покритие стилен червен цвят. Алуминиевата тава дава възможност за готвене с по-малко мазнина, което прави храната по-полезна и вкусна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
peshokmeta
peshokmeta
05.04.2020 15:26
ок де ама защо няма сложени времето на варене времето на пържене това онова :))))
0
0
Таня Арабаджийска
Много хубава рецепта и моя любима гозбичка!
0
0
Гергана  Георгиева
Класическият ориз, хубаво е че става с всякакво месо.
0
0