Свински крачета капама

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
20/02/2016
"Страхотно предложение за Свински крачета капана, само за любители, ценители и пазители на традициите !"
Приготвяне30 мин.
Готвене240 мин.
Общо270 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 758
  • Преглеждания за месеца432
  • Преглеждания за седмицата82
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Капама

Начин на приготвяне

Бобът се накисва от предната вечер във вода да набъбне.

Доматите се нарязват на кубчета. Чушките се дробят на ситно. Лукът се реже на колелца, морковите също.

Всички зеленчуци се слагат в гювече. Добавя се боб и крачетата.

Овкусява се с подправки и се залива с вода.

Пече се във фурна на 170-190 градуса. Ако е необходимо, може да се долее малко зеленчуков бульон при печенето.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар