Свински крачета капама

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
308
26
6
20/02/2016
"Страхотно предложение за Свински крачета капана, само за любители, ценители и пазители на традициите !"
Приготвяне30 мин.
Готвене240 мин.
Общо270 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 601
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва от предната вечер във вода да набъбне.

Доматите се нарязват на кубчета. Чушките се дробят на ситно. Лукът се реже на колелца, морковите също.

Всички зеленчуци се слагат в гювече. Добавя се боб и крачетата.

Овкусява се с подправки и се залива с вода.

Пече се във фурна на 170-190 градуса. Ако е необходимо, може да се долее малко зеленчуков бульон при печенето.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар