Свинско със зеле и ориз

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
21/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 808
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 400 г свински варт
  • зеле - 1 бр. малка
  • ориз - 1 в. ч.
  • сол - на вкус
  • олио
  • черен пипер
  • червен пипер
  • доматен сос - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелката се обелва и се надробява. Запарва се за около 30 мин.

Изцежда се и се изсипва в тава. Овкусява се със сол, черен пипер, червен пипер, доматен сос и олио.

Разбърква се. Добавя се измитият ориз и свинското. Долива се вода. Пече се във фурна на 180 градуса.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ДОРА ХОЛЯНОВА
Да похапнем...
0
0