Тас кебап със свинско

yoanayoanaНовак
22/02/2016
"Като класическо произведение - всички сме го опитвали и всички с удоволствие ще хапнем пак от него "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо150 388
  • Преглеждания за месеца1030
  • Преглеждания за седмицата857
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук.

Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко доматеното пюре, брашното и червеният пипер.

Яденето се разрежда с бульон или вода, посолява се и се оставя да се готви на умерена температура. Когато омекне месото, се слагат черният пипер и бахарът.

Оризът се запържва в брашното и се добавя вода в съотношение 3 към 1. Гозбата се вари на тих огън до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Николай Христов
А как се прави това'' Оризът се запържва в брашното''
26
3
Ваня
Ваня
25.02.2016 15:32
Вкъщи често се приготвя този кебап.
2
0
Гергана  Георгиева
Хубавото на тази манджа е че може да се готви и с друг вид месо. Скоро не съм я готвила, така че благодаря, че ме подсети! :)
1
2
yoana
yoana
24.02.2016 12:22
Така е, става вкусна с почти всяко месо. :)
1
0