Пилешки късчета с гъби и топено сирене

Янка ГорановаЯнка ГорановаГотвач178141313
24/02/2016
"Няма да преувеличим, ако кажем, че тези пилешки късчета направо се топят в устата "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45 610
  • Преглеждания за месеца320
  • Преглеждания за седмицата46
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на късчета и ги прехвърлете в дълбок тиган да се запържат.

Прибавете към тях нарязаните гъби и когато месото е готово, а гъбите са омекнали, се добавя и сиренето. Разбъркайте и добавете нарязаните краставички.

Овкусете със сол, черен пипер и чубрица. Малко преди да свалите от котлона, добавете и настъргания кашкавал. Поднесете ястието топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня Георгиева
Ястията със топено сирене са много вкусни.
0
0
Йорданка Тасева
И аз така ги приготвям - уникални са на вкус
0
0
Ивелина
Ивелина
24.02.2016 17:23
Невероятни са и вкусът е неповторим!
0
0