Ярешко по пирдопски

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105
411
128
252
29/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене240 мин.
Общо260 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 052
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се нарязват на едро, заедно с месото се поставят в дълбок гювеч.

Чесънът и лютата чушка се оставят цели. Чесънът е дори с обелките и се поставя най-отгоре.

Маслото се разтопява и се излива горещо върху останалите съставки, заедно с подправките.

Пече се на 140 градуса 4 часа в запечатан с тесто гювеч. Сервира се горещо с наситнен магданоз

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
Много вкусно изглежда аз често готвя ярешко, ще пробвам и твоята рецепта но може би без дафиновия лист.
0
0