Туршия с камби, моркови и карфиол
Pickled Bell Peppers, Carrots and CauliflowerTuršija od paprika, šargarepe i karfiola
gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Камби»Туршия с камби, моркови и карфиол

Туршия с камби, моркови и карфиол

тинтин
Новак
307343k
15/07/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене
2 мин.
Общо
2 мин.
"Перфектната туршия се приготвя с качествени зеленчуци и по наша рецепта, да го знаете!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки буркан пълним с камби, нарязани на парченца, моркови на колелца, карфиол розички и кервиз на ситно.

Във всеки буркан слагаме 1 к.ч. (70 мл) оцет, 1 с.л. сол и 2 с.л. захар. Доливаме с вода и затваряме с капачките.

Стерилизираме за 1-2 минути. Като заврат, ги вадим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
516
416
314
23
10
Дай твоята оценка: