Бързи яйца с русенско варено

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
308
26
6
29/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 291
  • Преглеждания за месеца184
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • русенско варено - 1 бр. Консерва
  • яйца - 4 бр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • HOSSO
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се слага олио да загрее. Добавя се русенското варено да се запърже малко.

Яйцата се разбиват в отделна купа. Посолява се на вкус и се добавя малко черен пипер.

Залива се русенското варено с разбитите яйца и се пържат до готовност на яйцата.

След като се вдигне от котлона се поръсва с червен пипер.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар