Патладжан с плънка
Patlidžan sa nadevom

Патладжан с плънка

ВаняВаня
Чирак
11825841566
Патладжан с плънка1 / 3
04/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
1
"Лятото ни е любимият сезон, защото можем да си похапваме редовно ей такива вкусотии"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се разрязва хоризонтално, издълбава се и се запича в загрята фурна за 10 минути при 200 градуса.

Плънката се приготвя, като кьопоолуто от смлените продукти и половинките патладжан се пълнят с него.

Отгоре се наръсват изварата и настърганият кашкавал.

Предястието се запича в загрята фурна 6-7 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: