Омлет с колбас, сирене и кашкавал

07/03/2016
"Лесни аламинути, перфектни за заети хора, които нямат време за губене край печката "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 336
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбивате си в купа яйцата, натрошавате при тях сиренето, прибавяте и кашкавала и колбаса, нарязани на ситно.

Смесвате добре и печете на предварително загрят тиган под похлупак, за да бухне. Котлонът да не е на най-силна температура, за да не прегори омлетът.

Когато е почти готов с широка шпатула го обръщате да се запече и от другата страна, но за кратичко.

Прегъвате и поднасяте топъл с любима гарнитура или просто така.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Petia
Petia
24.02.2017 11:28
Наистина е лесен и вкусен. В къщи също го приготвяме по този начин, но когато сипя сместа в тигана, я поръсвам с шарена сол.
0
0
Гергана  Георгиева
Лесен и вкусе,често приготвян и от мен по-този начин
1
0