Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с колбас, сирене и кашкавал

Омлет с колбас, сирене и кашкавал

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Лесни аламинути, перфектни за заети хора, които нямат време за губене край печката"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • кашкавал - около 50 г
  • колбас - по избор (10 - 20 г)
  • сирене - около 50 г
  • масло - за намазване (или олио)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбивате си в купа яйцата, натрошавате при тях сиренето, прибавяте и кашкавала и колбаса, нарязани на ситно.

Смесвате добре и печете на предварително загрят тиган под похлупак, за да бухне. Котлонът да не е на най-силна температура, за да не прегори омлетът.

Когато е почти готов с широка шпатула го обръщате да се запече и от другата страна, но за кратичко.

Прегъвате и поднасяте топъл с любима гарнитура или просто така.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Petia
Petia
Наистина е лесен и вкусен. В къщи също го приготвяме по този начин, но когато сипя сместа в тигана, я поръсвам с шарена сол.
24.02.2017 11:28
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Лесен и вкусе,често приготвян и от мен по-този начин
08.03.2016 12:59
1