Пържоли в зелев лист

10/03/2016
"Уникално вкусни и толкова крехки, че ще ви трябва само вилица, чаша вино и добро настроение "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
32 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо171 028
  • Преглеждания за месеца14199
  • Преглеждания за седмицата2153
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена32

Необходими Съставки

  • пържоли - 3 бр. обезкостени свински /котлети или вратни/
  • кисело зеле - листа
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • соев сос - 2 - 3 с.л.
  • универсална подправка - 1 - 2 с.л. пикантина за скара
  • олио - 3 - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правим разрези по пържолите, така че да се получат ромбове. Овкусяваме с подправки и оставяме на хладно за няколко часа.

След това опаковаме всяка от пържолите в зелев лист. Разполагаме в тава и залива с олио и 300 мл вода. Печем на 250 градуса.

Когато променят цвета си, се обръщат и ако е нужно, слагаме още вода. В края на готвенето трябва да останат на мазнина.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
24.10.2019 22:28
ще купя пържоли имам сърми в буркан и ще го сготвя изглежда добре.
0
0
Veselin Dukov
Veselin Dukov
23.01.2019 17:59
Ok
1
0
Светла Ахпазова
много добре изглеждат ! Браво ! Задължително ще се пробват !
5
0