Боб в гювеч

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
145
759
370
654
1
17/03/2016
"Да си припомним вкуса на детството "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 029
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме си боба за 20 минути, изцеждаме и измиваме. Слагаме в гювеча и добавяме всичко, но без червения пипер, брашното и олиото.

Наливаме вода 3-4 пръста над боба. Слагаме във фурната и я загряваме на 180-200 градуса. Печем до готовност.

Запържваме си в тиган пипера и брашното и изсипваме в гювеча, връщаме във изключената вече фурна за няколко минути.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Гергана  Георгиева
Аз обичам да има и малко домашна чубрица
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
най българската гозба е боба с нарязан пресен джоджен е вкусотия
0
0
Веселина Константинова
Боб, сготвен в глинен съд е много вкусен!
0
0