Лятна зелена супа

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36697378
09/08/2011
"Ще оставим тежките манджи за студените месеци, а докато е жега, ще хапваме само от тази лятна зелена супа "
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 702
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът, целината и лападът (може коприва или каквото имате под ръка) измийте, нарежете на парчета и бланширайте за кратко, за да не се загубят ценните им съставки.

Долейте в тенджерата малко вода и пасирайте, като добавите 3 скилидки пресован чесън, зехтина, сол и джоджен. Киселото мляко разбийте с белия пипер, 2 скилидки пресован чесън и натрошеното сирене. Поднесете лятната зелена супа с лъжица от млечния сос.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар