Готвено агнешко с лук

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126466436417
30/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо766
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 кг
  • лук - 4 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме агнешкото месо и го нарязваме на малки хапки. Слагаме в тенджера и прибавяме към него нарязания лук. Подправяме със сол и черен пипер на вкус.

Наливаме 2-3 чаени чаши вода и слагаме да ври похлупено на слаб огън за приблизително за час или повече, докато изври водата.

Тогава прибавяме краве масло и задушаваме на слаб огън още няколко минути. Поднасяме с гарнитура от картофено пюре.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар