Пица с шпек и маслини

01/09/2018
Янка Горанова
отЯнка ГорановаГотвач178142313
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо463
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • тесто - 1 готово за пица
  • салам - 1 бр. шпеков (около 350 - 400 г)
  • маслини - 10 - 12 бр. едри
  • кашкавал - 100 г
  • кетчуп - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточваме готовото тесто за пица в тава, покрита с хартия за печене. Режем шпека на малки кубчета. Намазваме тестото с кетчуп (не много обилно), поръсваме с парченцата шпек и подреждаме маслините.

Слагаме гарнирата пица да се пече в загрята фурна на 200 градуса. През това време си настъргваме кашкавала.

Когато пицата е почти готова я вадим и поръсваме с кашкавала. Връщаме във фурната да се дозапече за 4-5 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар