Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Бъркани яйца с лапад и гъби

Бъркани яйца с лапад и гъби

Бъркани яйца с лапад и гъби
Снимка: Веселина Константинова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Една свежа идея за обяд или вечеря с крехък пролетен лапан"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • лапад - 300 г.
  • пресен лук - 3 - 4 стръка
  • гъби - 5 - 6 бр.
  • сол
  • олио - зо пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лапада от дръжките и го измийте. Нарежете го на ситно. Задушете го в мазнината.

Сложете и нарязания на ситно зелен лук. Облете гъбите, измийте ги и ги нарежете на филийки.

Прибавете ги към зеленчуците и гответе 5-6 мин. при непрекъснато бъркане.

Чукнете яйцата и разбъркайте. Гответе до готовност на бърканите яйца. Овкусете със сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: