Агнешки шишчета на скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Агнешки шишчета на скара2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3 бр.
"Сочни шишчета, които направо крещят Още бира, още бира"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 600 г
  • лук - 3 глави, по - големи
  • чесън - 4 скилидки
  • девесил - 3 - 4 стръка
  • магданоз - 1/2 връзка
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио - около 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на хапки като за гулаш (около 20 г парчето). Нарежете лука на едри парчета като за шишчета, чесъна накълцайте, както и половината магданоз и девесила.

В купа поставете месото, овкусете със сол, черен пипер, накълцаните магданоз, чесън, лук и го залейте с олиото. Разбъркайте и оставете месото да престои за 2 часа в хладилник.

След това нанижете шишчетата, като редувате месо и парчета лук. Изпечете ги на нагорещена скара, чиито ребра са намазани с половин глава лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: