Панирани пилешки шницели

06/04/2016
"Нямаме търпение да опитаме от тези хрупкави панирани пилешки шницели, затова ни извинете през следващите 20-ина минутки "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 576
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към пилешката кайма чукнете едното яйце. Прибавете подправкитекимиона и черния пипер и омесете. Оформете пет- шест шницела.

Разбийте останалите яйца. Сгорещете олиото в подходящ съд за пържене. Оваляйте шницелите в галета, потопете в яйце и изпържете до златисто.

Поднесете с подходяща салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар