Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински гърди на скара със зелена салата

Свински гърди на скара със зелена салата

Свински гърди на скара със зелена салата
Снимка: Веселина Константинова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Страхотна комбинация, която няма да ви кара да се притеснявате за теглото си"

Необходими Продукти

  • свински гърди - 6 бр.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • зехтин
  • маруля - 6 - 7 листа
  • зелен лук - 2 стръка
  • краставици - 1 бр.
  • сол
  • олио
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете свинските гърдички със сол, черен и червен пипер.

Поръсете ги със зехтин и ги оставете да се мариноват за около 20 минути.

Изпечете ги на скара до готовност.

Нарежете почистените и измити зеленчуци. Овкусете със сол, олио и оцет.

Поднесете изпеченото месо със зелената салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Биляна Владова
Биляна Владова
много апетитно предложение, само че аз предпочитам и на салатата да сложа зехтин, а не олио
18.04.2016 09:00