Бъркани яйца със зелен лук по селски

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
21/04/2016
"Взимате хляб и идвате - знаете за каква вкусна селска гозба говорим"
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 304
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в купа, добавете и натрошеното сирене, разбъркайте. Почистете двата вида лук. Кромида нарежете на полумесеци, а пресния лук на дребно.

Загрейте зехтина в тиган на котлона, сложете кромид лука и запържете за кратко. Добавете пресния лук и пържете до златисто.

Накрая добавете разбитите яйца и разбъркайте. Бъркайте и гответе до готовност на яйцата няколко минути. Поръсете с черен пипер и люспи лют пипер. Поднесете яйцата така както са в тигана с домашно печен хляб.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар