Хек с бяло вино на фурна

Гергана  ГеоргиеваГергана Георгиева
Мастър Шеф
330
2k
705
1k
3
24/04/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 461
  • Преглеждания за месеца314
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и измита риба накисваме добре от всички страни в марината, приготвена от смесените бяло вино, зехтин, лимонов сок, сол, чесън на прах и черен пипер. Оставяме я да престои така в маринатата около два часа.

След това я изваждаме и я овалваме в брашното, смесено с червения пипер. В тавичка сипваме остатъка от маринатата и подреждаме набрашнената риба.

Печем я в предварително загрята фурна на 200 градуса около 40 минути от двете страни. Поднасяме с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар