Агне с дробене в селска пещ

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
145
766
370
668
1
30/04/2016
"Късметлии са тези от вас, които имат селска пещ, a ние обичаме да ви идваме на гости "
Приготвяне40 мин.
Готвене240 мин.
Общо280 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 961
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цяло агне или яре.

Запържваме всички продукти, нарязани по-едро, защото ще се готвят доста време, дробене (вътрешностите на агнето), ситно нарязано.

Готвим около 15 мин. Доливаме вода около 2 литра, може и повече - зависи колко ориз ще сложите.

Слага се решетка и агнето отгоре.

Печем в селска пещ за около 3-5 часа.

Наздраве!

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
28.00 лв.
21.56 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
sstambo
sstambo
21.07.2018 21:00
Най вкусното агнешко но без гъби и целина. И в дробенето малко ситно нарязано месо.
23
0
Ваня Георгиева
Много апетитно изглежда.
1
0
Валентин Миранов
изглежда супер вкусно, чак лигите ми потекоха, но за съжаление нямам пещ
2
0