Агне с дробене в селска пещ

Натали ТиховаНатали ТиховаЧирак1432311
30/04/2016
"Късметлии са тези от вас, които имат селска пещ, a ние обичаме да ви идваме на гости "
Приготвяне40 мин.
Готвене240 мин.
Общо280 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 336
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цяло агне или яре.

Запържваме всички продукти, нарязани по-едро, защото ще се готвят доста време, дробене (вътрешностите на агнето), ситно нарязано.

Готвим около 15 мин. Доливаме вода около 2 литра, може и повече - зависи колко ориз ще сложите.

Слага се решетка и агнето отгоре.

Печем в селска пещ за около 3-5 часа.

Наздраве!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
sstambo
sstambo
21.07.2018 21:00
Най вкусното агнешко но без гъби и целина. И в дробенето малко ситно нарязано месо.
19
0
Ваня Георгиева
Много апетитно изглежда.
1
0
Валентин Миранов
изглежда супер вкусно, чак лигите ми потекоха, но за съжаление нямам пещ
2
0