Пилешка супа със зелен фасул

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
01/05/2016
"Повече зеленчуци - повече витамини, по-вкусна пилешка супа, такова е правилото "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 105
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете зеленчуците.

Бутчетата сложете във вода и ги сварете.

Извадете и обезкостете.

Сложете в тиган картофите и леко ги запържете, добавете морковите и лука, накрая добавете чесъна, разбъркайте и махнете от котлона.

Добавете ги във бульона от пилето, сложете зеленчуков бульон, доматите и пюрето, карфиола и подправките. Варете около 10 минути, накрая добавете и зеления фасул.

Сложете червен пипер и брашното, разбъркайте и сгъстете леко

Варете до готовност още 10-15 минути.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наталия Петрова
Пробвала съм всякакви съчетания с пиле, но с зелен фасул и през ум не ми е минавало да съчетая...
0
0