Вкусно агнешко за 30 минути

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
03/05/2016
"Да, да, нищо не може да се сравни с печено на бавен огън агнешко месо, но винаги може да опитате и нашето предложение за вкусно агнешко месо при това само за 30 минути, нали"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 195
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане слагаме посоленото и натрито със червен пипер агнешко месо. Нарязваме картофите на едри кубчета и слагаме върху месото. Замразеният грах и чушка разстиламе върху картофите.

Най-отгоре слагаме нарязания пресен лук, джоджен, черен пипер, сол, олио и поливаме със доматения сок. Ако е малко, доливаме и 1 ч.ч вода.

Затваряме тенджерата и след като заври засичаме 30-35 минути, след което е готово ястието – задушено, ароматно и много вкусно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Албена Асенова
Месцето направо се разпада,толкова крехко става.
0
0
Ваня Георгиева
Много е удобно да готвиш в тях заради липсата на време.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 16:20
почти съм се навила и аз да си взема тенджера под налягане като гледам колко бързи рецепти предлагате
0
0