Гювеч с агнешко

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
26/01/2010
"Като ценители на гювеча заявяваме, че толкова вкусен гювеч не бяхме опитвали!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 316
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва се.

Налива се чаша и половина вода към изчистения и измит ориз, добавя се магданоза и нарязаните домати.

Всичко това ври около 10 мин. След което се изсипва в тава и се пече 40 - 50 мин. в умерена фурна.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гери
Гери
10.05.2015 15:24
Страхотна рецепта , 66666666
0
0