Дроб сарма с гъби и пресен лук

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
21/05/2016
Приготвяне50 мин.
Готвене50 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 448
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряване ориза в 800 мл вода.

Загряваме олиото и маслото и добавяме нарязаната на едро глава лук, почистените и нарязани на дребно гъби, черен пипер, нарязаните на дребно пресен лук и чесън и наситнения джоджен, запържваме на 7 минути.

Прибавяме сварения ориз и разбъркваме, посоляваме на вкус и прехвърляме в тава и добавяме 1 ч.ч. гореща вода.

Печем в умерена фурна за 15 минути и заливаме с предварително приготвената заливка от киселото мляко, брашното, яйцата и сол. Допичаме докато заливката порозовее.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар