Начин на приготвяне
Приготвяме първо блата, като в купа слагаме яйцата и с помощта на тел енергично бъркаме и слагаме внимателно горещата вода, като не спираме да бъркаме.
При непрекъснато разбиване прибавяме и захарта.
След това смесваме брашното с бакпулвера и го слагаме при сместа и хубаво разбъркваме. След това го слагаме в квадратна тава, в която предварително сме сложили хартия, и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 15-20 минути.
Изважда се от печката и се завива заедно с хартията на руло, докато се приготви плънката.
За плънката:
В дълбока купа слагаме сметаната, захарта и изварата и разбиваме, докато се получи еднородна смес. Мандарините им махаме кората и ги разделяме на парченца.
След това вземаме изстиналото руло и го развиваме и намазваме с приготвената плънка, отгоре нареждаме мандарините и с помощта на хартията отново го навиваме на руло. Овиваме го във фолио и го оставяме така около 2 часа.