Панирани заешки бутчета

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1495140615295
24/05/2016
"Приготвили сме страхотни панирани заешки бутчета, а за вас остава тежката задача да решите с какво ще ги поднесете - с вино или бира "
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 674
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За целта ни трябват 8 бутчета от заек.

Слагаме ги да се варят, като във водата добавяме зеленчукова подправка и сол.

Сварени бутчетата изцеждаме от бульона и едно по едно ги овалваме във брашно.

После потапяме във разбитите яйца със черен пипер и накрая в галета. Пържим до златисто.

Гарнираме със розичка от краставица и магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар