Пържен хайвер от шаран

24/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1453139714805
"Универсално вкусно мезе, с което и ракията върви, и от виното не остава "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 041
  • Преглеждания за месеца644
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре хайвера и го посоляваме.

Слагаме го в хладилник да постой може и ден, така малко узрява и поема по добре от солта.

Вадим го и набрашняваме добре, като малко го оставяме да постой с брашното.

Пържим в тиган с повече олио, покриваме с капак защото пука и има опасност да се изгорите.

Поднасяме като украсяваме с розичка от краставица.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар