Пилешка плешка под юрган от кашкавал

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
14/10/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо712
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките плешки се слагат да се варят и се отпенват. Във водата стриваме 1 бульон.

Като се сварят, но не до пълна готовност, се вадят и се слагат в тава със масло, черен пипер и малко олио.

Покриват се със настърган кашкавал, като преди това сме поръсили със червен пипер.

Връщат се във печката за да се разтопи кашкавалът.

Гарнираме пилешката плешка под юрган от кашкавал с краставица на ленти.

Удобна бамбукова щипка за сервиране и барбекю-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Удобна бамбукова щипка за сервиране и барбекю
3.60 лв.
2.77 лв.
Виж ››

Лека, качествена и удобна за употреба бамбукова щипка. Подходяща е както за сервиране на храна, така и за барбекю, скара, фурна. Не поема цветовете и миризмите от храните.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар