Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Патешки сърца на барбекю на шишче

Патешки сърца на барбекю на шишче

Патешки сърца на барбекю на шишче
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Тази вкусотия заслужава не само висока оценка, но и най-доброто червено вино"

Необходими Продукти

  • патешки сърца - 1 кг
  • соев сос - 1 ч.ч
  • универсална подправка - 1 пакет пикантина
  • черен пипер - 1 ч.л
  • захар - щипка
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме сърцата и ги разцепваме през средата, оставяме ги да се киснат във вода и добавяме малко оцет, за да им излезе оцета.

Правим си маринатата от соевия сос с малко захар и пикантина. Ако желаете добавете черен пипер.

Така трябва да постоят 30 минути или 1 час да си поемат от подправките. Печем на барбекю.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: