Пълнозърнеста вита баница

Пълнозърнеста вита баница

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
5k
6
Пълнозърнеста вита баница
Снимка: Добринка Петкова
1 / 4
14/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви35 мин.
Общо50 мин.
Порции12
"Любимата баница със сирене такава, каквото всички я знаем и обожаваме Да ви е сладко!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с киселото мляко, олиото, брашното и бакпулвера. В купа натрошете сиренето.

Вземете две кори за баница, намажете ги с яйчната смес и поръсете със сирене. Завийте на руло и после ги увийте в намаслена тавичка на охлюв.

Така направете със всички кори. Към останалата смес чукнете още едно яйце и налейте малко прясно мляко. С тази смес залейте баницата.

Отгоре наредете парченца масло и печете на 200 градуса за 30-35 минути. Извадете баницата от фурната и я покрийте с чиста кърпа.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: