Пияни пълнени свински рулца

23/06/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо906
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам месото като за пържоли. Изтънявам месото с чукче. Подправям с подправките и посолявам. Редя резен шунка (тънко нарязана), кашкавал и кисела краставичка. Завивам внимателно рулцето и захващам с клечка за зъби. Вие решавате дали ще изпълните или ще пропуснете запържването на рулцата.

Запържени изглеждат по-красиви, но може и да се пропусне, в този случай стават чупливи и е трудно да ги пренесете цели в чинията. Та запържвам ги от всяка страна и ги подреждам в тавичка.

Заливам ги с виното, соев сос и още малко подправки. Завивам с фолио и пека на силно зарята фурна - 200 градуса за около 100 минути. Проверете и ако не са готови печете още малко. Запичам за 10 минути без фолио за коричка.

Соса приготвям като сваря гъбите, в друг съд запържвам брашното в олиото или маслото. Добавям бульона от месото или водата при непрекъснато бъркане и на части. Овкусявам със сол, ако е нужно и добавям гъбите.

За гарнитура съм приготвила картофено пюре, но вие може да приготвите неща по ваше желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар