Начин на приготвяне
Обелваме, измиваме и нарязваме картофите на кубчета. Слагаме на котлона тенджера с вода, малко олио и добавяме картофите.
Отрязваме крайчетата на зеления фасул, измиваме и ги добавяме към картофите. Добавяме и тиквичките, нарязани на кубчета.
Обелваме домата, нарязваме на ситно и добавяме при останалите продукти. Ако нямате пресен домат, можете да ползвате от буркан.
Нарязваме на ситно лука и чесъна, добавяме ги при продуктите. Оставяме да ври. Когато е готов картофът, добавете сол и червен пипер на вкус.
Размийте 2 супени лъжици с брашно и го добавете към манджата да се посгъсти. Оставете няколко минутки на котлона и отместете.
Коментари