Пържена пъстърва с пържени картофи

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
652
1
29/06/2016
Приготвяне80 мин.
Готвене60 мин.
Общо140 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 599
  • Преглеждания за месеца275
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъстървата се почиства, нарязва се на парчета и посолява.

Оставя се да престои в хладилник за около 1 час, да поеме рибата солта.

Изпържва се в сгорещена мазнина, предварително оваляна в брашно.

За гарнитурата картофите се обелват, нарязват и пържат в олио.

Рибата се поднася с гарнитура и резен лимон.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
20.02 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар