Свинско с картофи и домати в гювеч

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
907
204
470
1
30/06/2016
"Не, не грешите! Страхотно вкусно и лесно за приготвяне ястие, което ще се хареса на всички "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 234
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета. Обелваме, измиваме и нарязваме и картофите на кубчета.

Овкусяваме месото с подправки. Сипваме мазнина в гювеча. Редим картофи, месо, домати, картофи, месо и завършваме с домати.

Заливаме с вода около 200 мл. Слагаме капак на гювеча и слагаме да го печем в студена фурна, която включваме на 200 градуса.

Готвим около 2 часа.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар