Печени цели бутчета с гарнитура

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
197
552
256
3
30/06/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4 порции
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо942
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 бр. цели
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • червен пипер
  • За гарнитурата
  • картофи - 700 - 800 г
  • сирене - 200 - 250 г
  • HOSSO - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нареждаме бутчетата в тавичка, посоляваме ги, поръсваме ги малко с черен и червен пипер и ги печем в предварително загрята фурна до готовност.

През това време обелваме, измиваме и нарязваме картофите за пържене. Пържим ги в силно сгорещено олио. След което ги разделяме в четири чинии и отгоре ги поръсваме със настъргано сирене.

Готовите бутчета още топли слагаме във всяка чиния до картофите и сервираме още топли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар