Панирани рибни филета

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3672722284
30/06/2016
"Изпитана рецепта за панирани рибни филета, с която ще се справят дори новаците в кухнята. А ние им пожелаваме да им е сладко "
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 571
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете филетата от риба. Поръсете рибата със зехтина и лимоновия сок. Разбийте яйцето. Оставете за половин час рибата в хладилника. В тиган загрейте олио. Оваляйте филетата в яйцето и след това в галетата. Изпържете от двете страни филето. По желание поръсете с черен пипер. Сервирайте с резени лимон.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар