Вкусна мусака без заливка

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
03/07/2016
"Може и да не ви се вярва, но и така става ужасно вкусно, опитайте, за да се уверите сами "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 524
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме чушките от дръжките и семената и нарязваме на малки парченца. Белим картофите и нарязваме на кубчета.

Почистваме лука и нарязваме ситно. Моркова настъргваме на едро ренде . В тенджера слагаме каймата, лук, чушките, наливаме 1 каф.чашка вода и олио на вкус. Разбъркваме добре и включваме котлона.

Разбъркваме непрекъснато и когато каймата си промени цвета, прибавяме нарязаните картофи, морковите, чубрица, копър и сол на вкус.

Наливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар