Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешки бутчета в тенджера под налягане

Пилешки бутчета в тенджера под налягане

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
31442742k
Пилешки бутчета в тенджера под налягане1 / 2
06/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 4 бр.
  • олио - 30 мл
  • печурки - 200 г
  • лук - 2 глави
  • сол - на вкус
  • магданоз - сух
  • копър - сух
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените и измити бутчета се слагат в тенджера под налягане.

Позапържваме ги в мазнината и добавяме нарязания лук. Слагаме надребнените печурки и подправките. Доливаме 2 ч.ч. вода.

Затваряме тенджерата с капак и оставяме ястието да се готви на втора степен за не повече от 15 минути (или според указанието на вашата тенджера).

Когато времето мине, съдът се отваря много внимателно. Готовото ядене може да се поднесе, поръсено със свежи зелении.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: