Панакота с праскови Сюрприз

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
11/07/2016
"Е няма такава вкусотия И този път Добринка направо е надминала себе си "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 208
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в тенджерка млякото, сметаната и меда. Загрейте ги, като не позволявате да завира. Добавете желатина (предварително накиснат в студена вода) и свалете от котлона. Разбъркайте добре, да се усвои, и оставете да изстине.

Пасирайте обелените праскови. Към тях добавете меда и желатина (предварително накиснат в студена вода) и разтопен на водна баня.

Пригответе си силиконови форми за мъфини. Сипете 1-2 с.л. от прасковите във формичките. Оставете ги да се стегната в хладилника. След като са стегнали, поставете по една бисквита.

Допълнете ги със сметановия крем и ги върнете в хладилника да стегнат напълно. След това ги освободете от формичките и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар