Начин на приготвяне
Разтопяваме маслото в подходящ съд. В маслото слагаме 2 ч.л. червен пипер и го кипваме за секунда.
В дълбока тенджера слагаме да завири 2.2 л вода. Посоляваме и сипваме, ръсейки качамака, като бъркаме непрекъснато и интензивно. Трябва да стане като пюре, но да може да се разлива. Отстраняваме от котлона и бъркаме още 2-3 минути.
На дъното на тава разливаме малко от маслото и сипваме половината от качамака.
Нареждаме нарязано на тънки плочки сирене, сипваме половината на топлото масло и покриваме с другата половина от качамака. Поръсваме с натрошено сирене.
Поливаме качамака отгоре с маслото и слагаме да се запече за 5-6 минути, колкото сиренето да стане хрупкаво.