Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Качамак»Качамак със сирене и пръжки

Качамак със сирене и пръжки

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Качамак със сирене и пръжки
Снимка: Лидия - Гери
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4-5
"Е как да не изяде човек поне две порции от него?"

Необходими Продукти

  • царевичен грис - 1 пакет за качамака
  • масло - 100 г
  • сирене - 200 - 300 г
  • свинско месо - 300 - 400 г шарено
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се качамакът по указания на опаковката начин.

Маслото се стопява, свинското месо се запържва до готовност.

В гювечета се поставя на дъното масло, от качамака, натрошено сирене, масло, свинското месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Подобен съм го яла в Македония и вкуса му е пристрастяващ.
11.05.2016 22:23
1