Начин на приготвяне
Хайверът се смила в блендер. Трябва да стане еднородна смес без парченца в него. След като е готов, го изсипвам в дълбока купа.
В блендера разбивам двете яйца и ги прибавям към хайвера. Разбърквам хубаво. Добавям подправката, аз добавих универсална зеленчукова подправка. Може да се добави магданоз и лук.
Започнах да прибавям постепенно брашното. Разбърквам хубаво и енергично. Трябва да се получи еднородна смес с гъстотата на боза.
След като е готова хайверената смес, се слага на олиота да се грее. Олиото трябва да е добре загрято.
С помощта на лъжица се слага от сместа в горещото олио. Запържва се за кратко от двете страни.
Когато покафенее хубаво от двете страни, кюфтетата са готови.
Поднася се с подходяща гарнитура.
Коментари