Витаминозна крем-супа от зелен фасул

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
440
1064
372
5
23/07/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо989
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се почистват от люспи и обелки и се нарязват на средно големи кубчета или кръгчета, както ви е удобно - важното е да се улесни варенето и процесът да се случи максимално бързо.

Варите ги в 600 мл вода. Когато се сварят продуктите, ги изцеждате, като изцедената вода запазвате.

Пасирате и доливате от прецедения бульон толкова, колко ви харесва на гъстота.

Всеки човек има собствен вкус, така че преценявате сами дали консистенцията да се приближава до каша или до обикновена супа.

Сервирате с домашно приготвени крутони и настърган кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
вкусна супичка ,само че не е пасирана ,да се усещат зеленчуците ,защото е за големи хора :)
0
0