Готвен зелен фасул с мляко

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
27/07/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 618
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме фасула, почистваме и нарязваме. Слагаме да се вари в подсолена вода. Като поври 15 минути изцеждаме от водата.

Към отцедения от водата зелен фасул, наливаме прясно мляко, две чаени чаши и прибавяме краве масло, сол и пасирани скилидки чесън.

Като заври дръпваме от котлона и застройваме с разбитите жълтъци. Поднасяме ястието топло със сок от лимон.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар