Хлебни рулца с бекон, гъби и кашкавал

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
31/07/2016
"Заповядайте, ние черпим. Страхотно порти предложение или бърза вечеря на крак "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции16
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 058
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточете тестото на правоъгълна кора. Намажете я с лютеница. Поръсете с подправки на вкус.

Нарежете бекона и гъбите на кубчета. Разпределете ги върху кората. Навийте на руло и го нарежете на парчета (2-3см).

Наредете ги в намаслена тава с отрязаното нагоре. Отгоре върху всяко рулце, поставете настърган кашкавал.

Оставете да втасат и печете на 200 градуса около 35 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар