Пилешки пържоли с горчица, бяло вино и сметана

27/08/2016
"Ароматна вечеря за любителите на пилешкото месо, която е омаяла не едно и две сърца!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 938
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със сол и черен пипер. Намажете ги от двете страни с горчица, полейте ги с бялото вино и ги оставете за около час, за да се мариноват.

Подредете пържолите в подходяща тавичка. Добавете почистените и нарязани гъби. Полейте с олиото и сметаната.

Изпечете в гореща фурна, докато пържолите омекнат и започнат да получават кафеникав загар.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наталия Петрова
Спечели ме още със заглавието ;)
1
0